ERC nega haver ofert a Jordi Martí d’anar segon de la candidatura d’Alfred Bosch

  • Moviment d'Esquerres analitza el pacte amb ERC aquesta tarda

VilaWeb
Redacció
30.01.2015 - 14:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha desmentit haver fet cap oferta a Moviment d’Esquerres (MES) per incorporar Jordi Martí com a número 2 de la llista d’Alfred Bosch a les municipals de Barcelona. Segons les fonts republicanes consultades per VilaWeb, hi ha un diàleg per a la incorporació de MES a la candidatura municipal, però no hi ha cap oferta concreta amb noms i cognoms. Aquesta tarda la nova formació dels socialistes sobiranistes fa una reunió per analitzar el possible pacte electoral amb ERC a Barcelona.

La informació de l’oferta per Jordi Martí, ex-president del grup municipal del PSC a Barcelona, la va publicar El País i l’agència de notícies ACN –informació que també va reproduir VilaWeb. Segons aquesta informació, Martí havia rebut l’oferiment de ser el número 2 d’Alfred Bosch a la candidatura d’ERC.

ERC i Moviment d’Esquerres negocien també un programa electoral compartit per a presentar-se en una coalició que té les portes obertes a més partits i entitats d’esquerres i sobiranistes. ERC enllestirà les llistes el dia 13 de febrer, però té temps fins al març per a definir les coalicions electorals. Fa mesos que negocien amb els responsables de Moviment d’Esquerres. De fet, ERC ja es va presentar a les eleccions europees del maig del 2014 en coalició amb NECat, una de les dues entitats, juntament amb Moviment Catalunya, que integren el Moviment d’Esquerres.

 

Informació relacionada:

Entrevista a Jordi Martí: ‘Caldrà fer un referèndum sobre la independència de Catalunya’ (24-1-2015)

Entrevista a Alfred Bosch: ‘Cal frenar els qui volen convertir Barcelona en un bastió contra la independència’ (18-1-2015)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any