Mùtua low cost per a tots?

  • El batlle de Sant Feliu d'Avall, Robert Taillant te el projecte de crear, en tres mesos, una mútua municipal -però no restrictiva al seu municipi- per poder preservar el poder adquisitiu, i/o fer possible que les persones puguin tenir una complementària sense arruïnar-se. Aquesta podrà ser subscrita per qualsevol nord-català ...>>
    Dv 30 de gener del 2015.

VilaWeb
Redacció
30.01.2015 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta és la primera vegada que, a Catalunya Nord, es crea un projecte com aquest. Robert Taillant, batlle de Sant Feliu d’Avall, vol , amb aquest projecte, fer més assequible el tenir una complementària, ja que, cada vegada més, les quotes que es tenen de pagar per estar mínimament assegurats, arriben a ser un problema, per les persones que tenen dificultats per arribar a final de mes.

Per poder beneficiar-ne, no fa falta residir en aquest municipi nord-català si no que està oberta a tothom.

Robert Taillant, espera aconseguir que s’apunti a aquest projecte, un nombre de persones suficients perquè la quota no passi de 50 €uros. Trobareu més informació aquí. També trobareu el qüestionari que teniu que emplenar i enviar a l’ajuntament. Teniu fins al 31 de març per fer-ho.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any