La neu dificulta la circulació a Cerdanya i Capcir

  • la nevada d'ahir a la nit, i els allaus, dificulten la circulació en les carreteres de muntanya. Fem un repàs al seu estat actual ...>>
    Dv. 30 de gener del 2015

VilaWeb
Redacció
30.01.2015 - 11:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Actualment, el Coll de Pimorent (RN320) està tancat a la circulació. també el Coll de Jau a la RD14. Així mateix, l’estat de les carreteres nacionals i departamentals és difícil a partir de Fontpedrosa. En totes les carreteres està obligatori els equipaments especials pels cotxes. Per altre costat, el transport de mercaderies fetes per camions de més de 19 Tones, està prohibit a la RN116 entre Prada de Conflent i la Guingueta d’Ix, així com també a la RN20 entre Ur i Foix.

També a la RN116, entre Sallagosa i la Guingueta d’Ix, la circulació també és difícil. Les carreteres que formen el triangle La Tor de Querol, Sallagosa i Oceja, també  tenen una difícil circulació.

Qualsevol dubte? Consulteu la web de la  direction interdépartementale des routes du Sud-Ouest.

Consulteu també els riscos de nevades i allaus a la web de Météo France des d’aquí.

Com sempre, teniu també a la vostra disposició la web de la carta VH, que dóna informacions en temps real sobre les condicions de conducció de la xarxa de la DIR Sud-Oest, amb vistes preses per càmeres disposades sobre sectors sensibles, els missatges del PMV (Rètols amb missatges canviants) així com les informacions de circulació i els consells, per telefon al  04 68 38 12 05.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any