Les estrenes: ‘Nightcrawler’, nominada a l’Oscar al millor guió, i el film d’animació ‘Capità Harlock’ en català arriben als cinemes

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una de les estrenes cinematogràfiques més destacades d’aquest cap de setmana és ‘Nightcrawler’, nominada a l’Oscar al millor guió. Aquest film està protagonitzat per Jake Gyllenhaal, Bill Paxton, Riz Ahmed i René Russo. La pel·lícula comparteix cartellera amb el film d’animació ‘Capità Harlock’, que s’estrena doblada en català. Així mateix, també arriba a la gran pantalla la comèdia ‘Las ovejas no pierden el tren’, un llargmetratge molt coral sobre les relacions de parella amb Inma Cuesta, Raúl Arévalo i Candela Peña, entre altres actors.

Nightcrawler. Direcció: Dan Gilroy. Intèrprets: Sharon Tay, Leah Fredkin, Holly Hannula; Jake Gyllenhaal, Michael Papajohn, Marco Rodríguez. Gènere: Enjòlit. Esbós: Lou Bloom és un jove desesperat per trobar feina que descobreix el món del periodisme criminalista a Los Ángeles després d’haver presenciat en directe un brutal assassinat. El noi no tindrà cap mena d’escrúpols a l’hora de portar fins al límit l’ètica i la moral. (Vídeo).

> Capità Harlock (‘Uchû Kaizoku Kyaputen Hârokku’). Direcció: Shinji Aramaki. Gènere: Animació. Esbós: La nau Arcàdia acull un nou membre, que és el germà petit de l’enemic del capità Harlock. Però ni Harlock ignora el perill que assumeix ni el nou membre és lliure de triar la seva missió. Podran tornar a la Terra?. En català. (Vídeo).

> Annie. Direcció: Will Gluck. Intèrprets: Rose Byrne, Cameron Diaz, Quvenzhané Wallis; Jamie Foxx, Bobby Cannavale, David Zayas. Gènere: Musical. Esbós: Annie és una orfe que viu en un hospici controlat per Miss Hannigan. El nou candidat a l’alcaldia de Nova York, Will Stacks, pensa que ser vist en públic ajudant-la podria donar-li vots i decideix fer-se càrrec de la petita. El que no sap és que acabarà agafant-li molta estima. (Vídeo).

> Blackhat. Direcció: Michael Mann. Intèrprets: Viola Davis, Wei Tang; Chris Hemsworth, Manny Montana, William Mapother. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un pirata informàtic surt de la presó federal per identificar i caçar a una perillosa xarxa mundial de ciberdelinqüents que operen a Los Ángeles, Hong Kong, Malasia y Yakarta. Per dur a terme la missió comptarà amb l’ajut dels seus socis nord-americans i xinesos. (Vídeo).

> Wild (‘Alma Salvaje’). Direcció: Jean-Marc Vallée. Intèrprets: Reese Witherspoon, Laura Dern, Cathryn de Prume; Gaby Hoffmann, Michiel Huisman, Brian Van Holt. Gènere: Drama. Esbós: Una dona decideix recorrer en solitari més de 1.000 kilòmetres a través del desert de Mojave, al sud de Califòrnia, per a retrobar-se a si mateixa després de sofrir una sèrie de tràgiques experiències personals. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any