Dictat 2015: algunes novetats

  • Enguany, el dictat en català tindrà lloc el 14 de marçi no el primer dissabte de març com s'acostumava. Serà l'escriptora nord-catalana Renada Laura Portet l'autora del text ...>>
    Dj. 29 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
29.01.2015 - 10:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Perpinyà torna a repetir el Dictat en català pel setzè any consecutiu en col·laboració amb diverses entitats Nord i Sud catalanes: la Federació per a la Defensa de la Llengua i de la Cultura Catalanes, Ràdio Arrels, el Col.lectiu de Professors de Català per a Adults, la Generalitat de Catalunya amb el Departament de Política Lingüística, les edicions Larousse, l’Institut d’Estudis Catalans, la Fundació Gran Enciclopèdia,  l’Editorial el Trabucaire i la Fundació Festival de Perelada.

L’edició 2015 d’aquesta manifestació tindrà lloc el proper Dissabte 14 de Març a les 14h30 al Satèl·lit del Palau de les Exposicions de Perpinyà.

Trobareu la butlleta d’inscripció en pdf, en el document adjunt a la notícia, que  podeu enviar per correu electrònic a l’adreça : regicat@mairie-perpignan.com  o  per correu postal : Afers Catalans – Edifici Delacroix, 11 carrer E. Zola 66000 Perpinyà.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any