Parla.cat, una eina virtual per aprendre català

  • Parla.cat és un entorn virtual per a l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua catalana. Griselda Oliver ho explica al digital de cultura.

VilaWeb
Redacció
29.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El projecte, impulsat per la Direcció General de Política Lingüística i l’Institut Ramon Llull, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, es va iniciar ara ja fa sis anys amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre català a través d’Internet. Hi pot accedir gent d’arreu del món pel seu caràcter virtual i multilingüe (a banda del català, es pot consultar en castellà, anglès, francès i alemany).

La idea, doncs, era crear un entorn formatiu complet i organitzat per facilitar l’aprenentatge de la llengua i el coneixement de la cultura catalana arreu del món. Per això, els objectius principals d’aquest entorn d’aprenentatge virtual són proporcionar un aprenentatge complet sobre la llengua catalana, arribar al màxim nombre d’aprenents possibles, facilitar l’adquisició de capacitats cognitives, potenciar l’autonomia de l’aprenent i la seva capacitat de reflexió sobre el procés d’aprenentatge i promoure l’ús de la modalitat amb tutoria entre les entitats que tinguin com a objectiu ensenyar la llengua catalana.

Podeu llegir la notícia completa, aquí. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any