Nova conferència avui a la Casa dels Països Catalans

  • Avui dimecres a les 18h a la Casa dels Països Catalans, tindrà lloc una conferència sobre 'El procés sobiranista català i Catalunya Nord' pel director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert ...>>
    Dc. 28 de gener del 2015

VilaWeb
Redacció
28.01.2015 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquestes conferències, estan programades per l’Institut Franco-Català Transfronterer, a la Casa dels Països Catalans, i formen part del pla d’estudis de la llicenciatura d’estudis catalans. Avui  el nou director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert  parlarà sobre ‘El procés sobiranista català i Catalunya Nord’.

 Després que el president Artur Mas hagi fixat la data de les eleccions de caràcter plebiscitari per al setembre vinent, és particularment interessant de fer el punt de l’avançament del procés polític i social de la Catalunya autonòmica en la perspectiva que té d’autodéterminar-se i d’aconseguir la independència. Com a catalans, però també com a veïns directes, els catalans del nord de l’Albera, són naturalment concernits per la dinàmica del Principat. Nombroses universitats s’interessen actualment al procés sobiranista català. Perpinyà en fa part, sobretot que la catalanitat forma part del seu ADN.

La conferència (en català) tindrà lloc a la Casa dels Països Catalans, seu de l’IFCT (camí de la Passió Vella), a 18h. L’entrada és lliure i gratuïta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any