La Dépêche du Midi estaria a punt d’adquirir el Grup Midi Libre

  • Segons France3, el grup 'La Dépêche du Midi' hauria aconseguit fer un gran avançament en les seues 'negociacions exclusives' amb el 'Groupe Sud Ouest (GSO)' per convertir-se en 'l'accionista de referència' i 'operador' del grup Midi Libre, que GSO cedirà en la seua totalitat. La venta seria efectiva el mes d'abril ...>>
    Dc. 28 de gener del 2015

VilaWeb
Redacció
28.01.2015 - 11:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El pròxim divendres, els comitès d’empresa de La Dépêche i del Pôle des Journaux du Midi, seran informats dels avançaments de les negociacions per adquirir, per part de La Depêche, aquest grup. Cal recordar que la ‘Pôle des Journaux du Midi’ publica els diaris Midi Libre, Centre Presse Aveyron i L’Indépendant de Perpinyà. Les negociacions que van començar el passat 28 d’agost del 2014 podrien, després de l’acord dels bancs i l’acord de l’Autoritat de la Competència, acabar el pròxim mes d’abril.

Les Journaux du Midi van ser comprats l’any 2007 per el Grup Sud Ouest per 90 milions d’€uros. Des de llavors, un pla de baixes incentivades ha donat lloc a la sortida de més d’un centenar de treballadors. D’acord amb la GSO, els tres principals diaris de Journaux du Midi venen un total de 200.000 exemplars per dia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any