Divulgar en cinquanta paraules té premi

  • Es presenta el II Certamen Universitari de Microrelats Científics dins del CIB 2015

VilaWeb
VilaWeb
Mètode
27.01.2015 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

«Podries portar la paradoxa temporal a nivells que ni Douglas Adams?». «Et consideres capaç de predir els avanços del futur millor que Julio Verne?». Així es presenta la convocatòria del II Certamen Universitari de Microrelats Científics, organitzat en el marc del III Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB 2015). Un concurs que fins i tot repta els participants a competir amb Isaac Asimov. Tot un desafiament que té com a objectiu fomentar les diferents formes de divulgació de la ciència entre els estudiants universitaris.

Per a participar en el concurs, organitzat pel Comitè Científic del CIB 2015 en col·laboració amb ‘Mètode’ i la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, cal ser estudiant de qualsevol universitat i escriure els microrelats en català, castellà o anglès, amb una extensió d’entre 50 i 150 paraules. Aquests textos, un màxim de tres, hauran d’estar relacionats amb avenços científics o tecnològics de la branca dels coneixements mèdics.

El termini de presentació acaba a les 14 hores del dia 6 de febrer de 2015. La resolució del jurat, que presideix Martí Domínguez, director de ‘Mètode’, tindrà lloc el 13 de febrer. La persona guanyadora rebrà una subscripció durant un any a ‘Mètode’, veurà publicat el seu relat en aquesta revista i rebrà també un lot de llibres de la col·lecció «Sense Fronteres».

Llig l’article sencer a la web de Mètode.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any