Inauguració d’un refugi per joves víctimes d’homofòbia

  • Inauguració ahir dilluns de 'Le Refuge', que acollirà joves víctimes d'homofòbia i que està situat al 33 del carrer dels Joglars de Perpinyà ...>>
    Dt. 27 de gener del 2015

VilaWeb
Redacció
27.01.2015 - 11:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Le Refuge’ ofereix allotjament temporal en aquest lloc, amb 4 places en aquest cas, així com el suport social, psicològics i jurídics. Subvencionada per l’estat francès, aquesta associació nacional, presidida per Nicolas Noguier, té per objecte prevenir i trencar l’aïllament dels joves de entre 18 a 25 anys, que provenen de famílies trencades i son víctimes de l’homofòbia.  

A la inauguració van assistir Ségolène Neuville, secretaria d’estat encarregada de les persones minusvàlides i de la lluita contra l’exclusió, La presidenta del Consell General, Hermeline Malherbe i el director territorial de Pôle Emploi, Guy Dujol.

 A Perpinyà el responsable de ‘Le Refuge’ és Jean-Christophe Plas, estarà oberta els dimarts, dimecres, dijous a la tarda i un dissabte sobre dos. L’associació també ha signat un conveni de  col·laboració amb Pôle Emploi, en el marc de la lluita contra la discriminació per tal d’ajudar els joves acollits a construir el seu projecte professional i a facilitar el seu accés a la formació i al treball.

L’associació posa a disposició d’aquests joves, un telefon, que estarà atès les 24h / 24: 06 31 59 69 50

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any