Nyandú explota amb el segon disc “BUM!”

  • El disc ja es pot comprar online, i surt a la venda en botigues el 27 de gener

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.01.2015 - 12:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup de la Torre ja té el nou disc a punt. Deu cançons que prometen molta festa i energia. Amb un inici premonitori, després de gairebé un any sense pujar als escenaris com a Nyandú, declaren “Ens tornarem a veure”. Ho fan amb la potència que els caracteritza. Emociona pensar que hi haurà 9 temes més al darrere, i que els podrem tornar a sentir ben aviat.

El disc explota com la calor a l’estiu, i les seves tornades resten a la memòria com unes vacances amb els amics. Tal com declaren en la nota de presentació del disc, les cançons “són directes, són pels teus peus, són ball”. Aquella festa que t’aixeca de la cadira i somrius només de pensar-hi, tot cantant una de les cançons més enganxoses “I love you”.

El disc avança com l’amor per la música que desprèn, amb referències indirectes a una gran quantitat d’estils i músics. Han comptat amb la producció de Santi Garcia, les veus de les Sey Sisters, i els vents de Txarango. “M’encanta simplement” és com acaba el disc i tota una declaració. Es nota que l’han covat molt temps, al cap, al cor, i sobretot al local d’assaig. 

El nou disc ja està a la venda en plataformes digitals, i en botigues i establiments.  També està disponible a l’Spotify.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any