Crònica de successos:

  • - Violent incendi a Costoja, - troben un home mort a l'aparcament d'un centre comercial a Clairà, i - un vigilant de la Presó de Perpinyà agredit per un intern, el passat divendres fa que avui els vigilants es manifestin davant de la presó. Aquest és el conjunt de la nostra crònica de successos d'avui dilluns ...>>
    Dl. 26 de gener del 2015

VilaWeb
Redacció
26.01.2015 - 12:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

– Comencen per l’home trobat mort ahir. A començament de tarda els bombers van acudir al centre comercial de Clairà ‘Cap Roussillon,’ avisats de que, a l’aparcament situat  on es troben alguns restaurants, hi havia un home dins el seu cotxe i que no es movia. Els bombers van comprovar que efectivament l’home, de 75 anys, havia mort per causes naturals víctima d’un malestar.

– Per altre costat, la dona rescatada dissabte de les aigües del port de Canet de Rosselló, va morir ahir diumenge a l’hospital de Perpinyà.

– L’incendi que es va declarar ahir cap a les 18h era al afores de Costoja, en una zona boscosai la forta tramuntana, dificultava la tasca dels bombers. Es van desplegar importants mitjans: 80 bombers, i tres grups d’intervenció al bosc (GIF) , una ambulància, vehicles lleugers i és va posar en plaça un lloc de comandament. En total una trentena de vehicles. L’incendi progressava ràpidament a causa de les condicions climàtiques. La zona en flames va oscil·lar, ahir a la nit, entre pla Castanyer i el castell de Pradells, i es dirigia  cap al roc blanc. En total van cremar dues hectàrees de bosc, i la vila, va patir diversos talls d’electricitat. Cap a les 22h es va donar per controlat l’incendi, encara que van quedar sobre el terreny uns 70 bombers durant tota la nit.

A banda, els bombers van fer una vintena d’intervencions a causa de la forta tramuntana, per assegurar xemeneies, i alguns teulat.

– Per acabar, avui dilluns, els vigilants de la presó de Perpinyà s’han manifestat davant aquesta presó, per demanar el trasllat d’un intern que el passat divendres va agredir a un vigilant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any