‘Ciutat morta’, en pantalla gran als Cinemes Texas

  • El documentari sobre el cas 4-F continua acaparant l'atenció pública i sumant visualitzacions a la xarxa

VilaWeb
Redacció
23.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El terrabastall causat per l’emissió del documentari ‘Ciutat morta‘ a TVC, dissabte passat, sembla que no té aturador. Ni en el vessant de la reacció política als greus fets que s’hi denuncien ni, tampoc, en el mediàtic. Des de diumenge, el cas 4-F ha passat al centre del debat als mitjans de comunicació i el film de Xavier Artigas i Xapo Ortega va disparar la quota de pantalla del Canal 33, amb una audiència durant l’emissió de 569.000 espectadors. Però l’impacte mediàtic va molt més enllà.

Per exemple, els Cinemes Texas de Barcelona han decidit de reestrenar ‘Ciutat morta’ des d’avui fins el 29 de gener, cada dia a les 22.00. Avui hi assisteixen els directors, que al final de la projecció obriran un col·loqui amb el públic.

El fragment retallat per ordre judicial de la còpia que es va emetre al programa Sala 33 ja ha superat a YouTube les 700.000 visualitzacions en tan sols cinc dies, i a la web CultureUnplugged on es pot veure el documentari sencer i sense censura ja és el més vist de tots.

A YouTube també se n’han penjat còpies completes: aquesta l’han vista quasi 150.000 persones i aquesta altra, subtitulada en castellà, quasi 20.000 més.

I la plataforma per internet de Canal+, Yomvi, és l’última que l’ha afegit al catàleg i ja l’ofereix en línia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any