Estudiants de Teràpia Ocupacional de la UVic podran fer pràctiques a la Llar Residència de Manlleu

  • Ho fan posible als acords signats entre la UVic i Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona

VilaWeb
Redacció
15.01.2015 - 09:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El rector de la UVic- UCC, Jordi Montaña, i Mercè Generó, gerent del la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona van signar dimarts dos convenis de col·laboració, un de cooperació educativa i un d’específic, que permetran impulsar la incorporació d’estudiants del Grau de Teràpia Ocupacional de la UVic com a voluntaris a la Llar Residència de Manlleu.

Els estudiants que ho desitgin podran desenvolupar l’activitat voluntària durant un període de tres mesos a la Llar Residència de Manlleu i l’experiència se’ls computarà com a pràctiques acadèmiques gràcies a la tutorització tant de la Llar Residència com des de la mateixa Universitat.
Els estudiants voluntaris ajudaran l’equip interdisciplinari del centre col·laborant en el procés educatiu i assistencial dels residents i ajudant-los en les seves activitats diàries i quotidianes.
La Llar Residència de Manlleu és un servei d’acolliment residencial de caràcter temporal o permanent que acull persones adultes de menys de 65 anys que tenen alguna malaltia mental i no poden viure a la seva llar. Té una capacitat de 30 persones amb trastorn mental sever i compta amb un equip integrat per 16 persones, que donen servei i atenció les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.
Està previst que en un futur no gaire llunyà aquesta experiència de voluntariat es pugui oferir també als estudiants del Grau d’Educació Social.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any