Educació torna a castigar l’escola en valencià a la Vall d’Albaida

  • L'arranjament escolar per al curs vinent preveu la supressió de tres uniats d'Infantil i dues de Primària

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.01.2015 - 18:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot i que el Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha valorat en prinicipi de manera positiva l’esborrany de l’arranjament escolar per al curs 2015-2016 elaborat per la Conselleria d’Educació, en el cas concret de la nostra comarca denuncia que es continuen retallant unitats escolars en les escoles que ja van patir supressions el curs anterior, ara al nivell de quatre anys, de manera que ‘de continuar així aquestes escoles perdrien tota una línia completa en pocs anys’.

Segons detalla el sindicat, l’arranjament proposat implicaria la pèrdua de tres unitats d’Infantil i dues de Primària, i les cinc places de professorat. Les d’Infantil corresponen a les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent (afectades ja el curs passat), al CEIP Vicent Gironés també d’Ontinyent, i a Isabel la Catòlica de l’Olleria. En el cas de Primària, els centres escolars que perdrien unitats són el Sanchis Guarner de l’Olleria, i el CEIP de Bengànim.

El STEPV exigeix la reducció de les ràtios i ha anunciat que participarà dissabte en la Trobada de Plataformes en defensa de l’Ensenyament Públic de tot el País Valencià que es fa al centre escolar Bonavista d’Ontinyent, un dels afectats per les supressions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any