Kodak mira de reinventar-se amb una nova línia d’aparells digitals i Android

  • És una de les novetats esperades al Consumer Electronics Show de Las Vegas, que obre avui la porta · El rival Polaroid posa a la venda el 15 de gener la seva Socialmatic

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’1 de gener comença l’any, però en el calendari tecnològic la primera data important és el Consumer Electronics Show (CES) de Las Vegas. Avui se n’inaugura una nova edició en què s’esperen novetats en aparells digitals i electrònica de consum. Una de les que s’hi presentaran és el nou aparell de la veterana casa de fotografia Kodak. S’espera que sigui una càmera amb sistema operatiu Android que representi l’entrada del fabricant nord-americà al mercat de la fotografia digital.

Fa un mes, la companyia ja va anunciar que el 2015 llançaria un telèfon intel·ligent, una pissarreta i una càmera amb la plataforma Android i un programari especial per a fer, editar i compartir fotografies.

El gran rival històric de Kodak, Polaroid, també s’ha llançat a la digitalització i posarà a la venda el 15 de gener la seva Socialmatic, una càmera que recupera l’esperit de la fotografia instantània, però en format electrònic. Amb wi-fi i Android, permet de compartir les fotografies a les xarxes socials o bé imprimir-les directament amb una mida de 2 x 3 polzades.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any