‘Els Països Catalans decidim autodeterminació’, lema de la manifestació de la Diada de Mallorca

  • La marxa surt a les 18.00 del passeig del Born de Palma

VilaWeb
Redacció
30.12.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El sobiranisme mallorquí es manifesta aquest vespre, com és tradicional la vigília de la Diada de Mallorca. Amb el lema ‘Els Països Catalans decidim autodeterminació’, la plataforma 31-D ha fet una crida a sortir als carrers de Palma per reivindicar el dret de decidir dels catalans. La marxa arrenca a les sis del vespre del passeig del Born de Palma i anirà fins a la plaça del Tub. D’aquesta manera culmina un farcida agenda d’actes que van començar fa més d’una setmana per commemorar la festa de l’estendard. 

La plataforma 31-D és l’encarregada d’organitzar cada 30 de desembre la manifestació unitària de la Diada. En formen part l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, Esquerra Republicana, Grup Blanquerna, Iniciativa Verds, PSM-Entesa, JEN-PSM, JERC, STEI-i i Ateneu Pere Mascaró. 

Aquest vespre mateix hi ha prevists més actes. Per exemple, a Santa Margalida hi haurà una glosada a càrrec de Mateu Matas ‘Xurí’ i Llorenç Cloquell, a les 20.30. I, en acabat, es farà una xocolatada popular. 

A la mateixa hora a la plaça del Bisbe Berenguer de Palou, hi actuaran els grups Arreu, Per Força i Xarxa i també hi haurà música a càrrec de diversos disc-jòqueis.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any