Descobreix que pagava el lloguer a un fals propietari

  • Un home de 42 anys, va descobrir que pagava un lloguer de 450 €uros a un fals propietari. Ara tindrà d'abandonar la casa a finals de gener ...>>
    Dm. 28 de desembre del 2014.

VilaWeb
Redacció
28.12.2014 - 11:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’home havia llogat la casa des del el passat mes d’agost, després d’haver posat un anunci de recerca a la web ‘le bon coin’. Segons conta, un home el va trucar per oferir-li el lloguer d’un primer pis d’una casa situada al carrer del Mar a Argelers de la Marenda. Assegura que va visitar el pis, i va signar un contracte d’arrendament per tres anys, a 450 €uros al mes, i amb una fiança de 900 €uros. A més  a més havia de fer el manteniment del jardí.

El fet es va descobrir després de les inundacions de finals del passat mes de novembre, quan la verdadera propietària, que viu a l’est de l’estat francès, va interessar-se per la casa seua d’Argelers. Quan la policia municipal d’Argelers de la Marenda va anar a comprovar si la casa havia patit algun dany, es va trobar que aquesta estava habitada. La gendarmeria, que ha obert una enquesta per trobar al fals propietari, encara no l’ha localitzat, ja que l’adreça i el n° de telefon que havia proporcionat al seu llogater han resultat falses. Impossible d’identificar-lo via compte bancari, ja que l’arrendatari pagava el seu lloguer en líquid. 

Ara tindrà d’abandonar la casa a finals de gener. La verdadera propietària, molt enfadada, no ha volgut contestar a la proposta de l’home de pagar-li a ella el lloguer.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any