Congrés comarcal dels joves de Compromís a Fontanars dels Alforins

  • Aquest diumenge, amb la participació del diputat a les corts, Fran Ferri

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.12.2014 - 01:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat de Compromís a les corts, Fran Ferri, ha confirmat la presència en el congrés que Joves PV-Compromís de la Vall d’Albaida celebra aquest diumenge 28 de desembre, a les 17.30 la Casa de Cultura de Fontanars dels Alforins, per a fer balanç de l’actvitat en 2014 i preparar les de l’any vinent. El congrés té caràcter obert, al qual des de l’organització s’hi ha convidat a participar ‘totes les joves de la nostra comarca que comartisquen el desig de canvi’, en paraules de la secretària comarcal, Paloma Alberola.

Alberola ha explicat que s’ha elegit Fontanars dels Alforins com a seu del congrés per la recent creació d’un col·lectiu local de la formació. ‘Fontanars és un dels exemples del #CanviValencià a la comarca, on una gran part del poble ha transformat la indignació en participació’, ha assegurat, i ha afirmat que ‘el col·lectiu comarcal de Joves amb Compromís està cada dia més consolidat i poc a poc va guanyant presència a totes les localitats valldalbaidines’.

Al congrés està prevista la participació de membres de la Coordinadora Nacional de Compromís, a la qual pertany la pròpia Paloma Alberola i l’ontinyentí Tono Calabuig.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any