Pessebre viu del Fanal Sant Vicens al Palau dels Reis de Mallorca

  • Enguany, després de la Catedral, serà el Palau dels Reis de Mallorca que acullirà el Pesebre vivent del Rosselló del Fanal de Sant Vicens. Tindran lloc avui dissabte i demà diumenge a les 17h, amb entrada gratuïta ...>>
    Ds. 20 de desembre del 2014

VilaWeb
Redacció
20.12.2014 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Canvi de lloc pel Pessebre Vivent del Rosselló, fet pel Fanal de Sant Vicens quan arriben aquestes dates nadalenques. Des de fa anys, les representacions es feien a la Catedral de Sant Joan, que resultava una mica estreta, però ara es farà avui dissabte i demà diumenge al Palau dels Reis de Mallorca, a les 17h, en el marc de ‘les Cartes Blanches’, que patrocina el Consell General. Amb entrada gratuïta.

El Pessebre vivent, un espectacle que reconstitueix l’escena de la Nativitat, és una tradició ancestral i ben arrelada aquí des de…. sempre . Creada de nou el 1960 per Esteve Albert, a la vegada poeta, autor de teatre, director d’escenificació, historiador… aquesta obra no ha parat d’ésser actuada d’ençà per diverses corals i en particular pel Fanal Sant Vicen; fins i tot quan havia desaparegut per als nostres amics i germans del sud

El conjunt vocal del Fanal Sant Vicens, sota la direcció de Joan-Guiu Candille, també professor de català, us proposa de compartir aquest magnífic instant de recolliment i de festa, compost de cançons tradicionals, interpretades pels personatges del Pessebre que molts reconeixeran.
Amb la participació de la companyia de dansa ‘Per Què No’ al piano David Codina, i amb l’Escenificació de Flor Candille.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any