La Mostra de Pessebres Vivents de Catalunya s’instal·la al Poble Espanyol

  • Fins el 4 de gener es poden veure les representacions de sis pessebres diferents del Principat

VilaWeb
Redacció
20.12.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant aquests dies de Nadal el Poble Espanyol de Barcelona acull la Mostra de Pessebres Vivents de Catalunya. La iniciativa, que es va començar a fer l’any passat, enguany es consolida i fins el 4 de gener s’hi podran veure sis representacions de diversos pobles de Catalunya. La mostra s’inaugura avui amb una festa conduïda per l’actor Quim Masferrer i el primer pessebre convidat és el de Martorelles.

Aprofitant l’entorn singular del Poble Espanyol, els tres propers caps de setmana es podran veure escenes dels pessebres vivents de Martorelles, Linyola, Breda, Sant Feliu de Llobregat, Sant Feliu del Racó i Jesús. Aquesta iniciativa pretén fer arribar a Barcelona algunes de les mostres més populars que es fan a la resta del país. A més, amb motiu de la mostra el preu de l’entrada al Poble Espanyol aquests dies valdrà 5 euros. Els infants que vagin disfressats d’algun personatge del pessebre ho tindran de franc.

En cadascuna de les sis jornades hi haurà un pessebre convidat diferent, que es podrà veure de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00. El pessebre vivent de Martorelles, amb trenta-vuit anys d’història, inaugura avui la mostra, i demà arribarà el de Linyola. El 27 de desembre s’hi instal·larà el de Sant Feliu de Llobregat, nascut l’any 2007 i que consta de deu escenes, i el 28 de desembre serà el torn de Breda, que té la particularitat que hi participen només dones. Finalment, el 3 de gener es podrà veure la representació de Sant Feliu del Racó i el 4 de gener, la de Jesús.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any