Signatures de llibres a la Llibreria

  • Avui divendres i demà dissabte, a La Llibreria tindrà lloc la signatura de dos llibres ...>>
    Dv. 19 de desembre del 2014

VilaWeb
Redacció
19.12.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

– Així avui, de les 17h a les 19h tindrà lloc la Signatura del poemari “Ruta major / La grande route” amb Joan-Francesc Castex Ey.
Joan Francesc Castex-Ey ens ofereix en aquesta Ruta major una invitació a entendre l’experiència d’existir com un viatge, com una porta que necessitem travessar sense recança, com un camí que s’obre i s’eixampla davant nostre. Badar, descobrir, assaborir el que succeeix davant nostre, dins nostre, aquesta és la Ruta major que ens proposa: viure és migrar, transformar-se, afirmar-se, ressorgir. Aquest llibre en vers no és una simple recopilació de poemes esparsos, sinó una obra amb un discurs nítidament entreteixit i generosa d’imatges d’una intensitat sorprenent, que ens explica una manera d’interpretar la condició humana (…).

– Demà dissabte, de les 16h a les 18h serà el torn de Joan Tocabens que signarà el llibre ’13 contes et légendes du Pays Catalan’. un llibre il·lustrat una tria de contes tradicionals catalans: Ceret i el pont del Diable , el drac del Canigó , Ribesaltes i el seu Babau , Arles  i els simiots, el burro de Pia, la Cerdanya amb els estrambòtics martinets, les herbes màgiques de l’Albera etc. Són tretze contes de la nostra terra escrits per Joan Tocabens i posats en imatges per Michèle Vert-Nibet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any