Les estrenes: Doraemon i les aventures dels herois de Marvel animen la cartellera a les portes del Nadal

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
19.12.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb l’estrena de la darrera entrega d”El Hòbbit’ avançada a dimecres, la cartellera nadalenca es completa aquest cap de setmana amb dos títols més destinats al públic familiar. D’una banda, arriba als cinemes ‘Stand by me Doraemon’, el nou film d’un dels personatges més populars de l’animació japonesa. En aquesta ocasió, es podrà veure el gat còsmic parlant en català i en tres dimensions sense fer servir ulleres. També en català, s’estrena ‘Big Hero 6’, una pel·lícula d’animació inspirada en els còmics homònims de Marvel. Per al públic adult, s’estrenen la comèdia francesa ‘Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?’ i el biopic del pintor anglès J.M.W. Turner, ‘Mr. Turner’.

> Stand by me Doraemon. Direcció: Takashi Yamazaki. Gènere: Animació. Esbós: Nobita rep la visita de Sewashi, un nen que afirma ser el seu rebesnét i que li explica que la vida de les generacions futures de la família Nobi serà una ruïna si no conquereix el cor de la Shizuka. Per això en Doraemon, el gat còsmic, haurà d’ajudar a l’enze d’en Nobita guanyar-se el cor de la seva amiga. En català. (Vídeo).

> Big Hero 6. Direcció: Don Hall. Gènere: Animació. Esbós: Hiro Hamada és un expert en robòtica que es troba immers en un complot criminal que amenaça amb destruir ràpidament la ciutat tecnològica de San Fransokyo. Ell i el seu millor amic, un altre robot anomenat Baymax-Hiro, s’uneixen a un equip de lluitadors novells contra el crim amb la missió de salvar la ciutat. En català. (Vídeo).

> The Hobbit: The Battle Of The Five Armies (‘El Hobbit: La Batalla de los Cinco Ejércitos’). Direcció: Peter Jackson. Intèrprets: Cate Blanchett, Evangeline Lilly; Martin Freeman, Hugo Weaving, Elijah Wood. Gènere: Aventures. Esbós: Bilbo i els tretze nans arriben al final del per reclamar la seva pàtria al drac Smaug. Tot i això, el nan Thorin seguirà obsessionat en recuperar el tresor dels seus avantpassats. Nans, elfs i homes hauran de decidir si uneixen forces per afrontar la gran batalla dels cinc exèrcits. (Vídeo).

> Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? (‘Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?’). Direcció: Philippe de Chauveron. Intèrprets: Chantal Lauby, Julia Piaton, Emilie Caen; Christian Clavier, Ary Abittan, Medi Sadoun. Gènere: Comèdia. Esbós: Claude i Marie Verneuil són matrimoni molt tradicional que té quatre filles. La primera contrau matrimoni amb un musulmà, la segona amb un jueu i la tercera amb un xinès. La seva esperança és que la filla petita es casi per l’església catòlica. (Vídeo).

> Mr. Turner. Direcció: Mike Leigh. Intèrprets: Dorothy Atkinson, Marion Bailey, Ruth Sheen; Timothy Spall, Paul Jesson, Karl Johnson. Gènere: Drama. Esbós: Peter Turner va ser un popular pintor anglès alhora celebrat i qüestionat per la seva personalitat excèntrica. El film se centra en els darrers vint-i-cinc anys de la seva vida, el seu període de màxima creativitat. Parla de com el va afectar la mort del seu pare, dels seus amors, els viatges, la difícil relació amb l’aristocràcia anglesa i el seu ingrés a la Reial Acadèmia de les Arts. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any