Fabra pretén defensar ‘l’honorabilitat’ del PP després de les acusacions de finançament il·legal

  • El president de la Generalitat diu que va començar la legislatura amb deu diputats encausats i que treballa perquè se'n vagin els dos que hi queden

VilaWeb
ACN
16.12.2014 - 17:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha defensat que el PP ho havia fet tot ‘adequadament’ i que el partit havia estat fiscalitzat per l’auditoria i la Sindicatura de Comptes. ‘Volem demostrar que el partit ha treballat sempre dins de l’honorabilitat i les regles de joc de la democràcia i el finançament de partits’, ha dit després del ple de les corts.

Els periodistes li han fet preguntes sobre el processament en el cas Gürtel de dos diputats populars –Ricardo Costa i Yolanda García– i més ex-dirigents del PP de Camps, com ara el vice-president Vicente Rambla, acusats de presumptes delictes electorals relacionats amb el finançament il·legal del partit als comicis de 2007 i 2008.

Sobre el manteniment a les Corts Valencianes dels dos encausats, Fabra ha dit als mitjans que sabien quina posició tenia el partit: ‘Costa ha dit que se n’anirà al gener i amb la senyora Yolanda García també hi treballem perquè ho pugui fer.’ Finalment, ha posat èmfasi en el fet que els altres vuit diputats del PP encausats ja havien plegat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any