Incendi en l’aparcament privat d’una residéncia a Perpinyà

  • Ahir diumenge cap a les 5h del matí, el bombers van tenir que apagar un incendi a l'aparcament privat de la residència 'Rive Gauche,' situada al carrer Joseph Sauvy de Perpinyà. 5 persones van tenir de ser evacuades de l'immoble ...>>
    Dl. 15 de desembre del 2014

VilaWeb
Redacció
15.12.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Alertats pels veïns de l’immoble, a la seua arribada els bombers van comprovar que l’incendi es desenvolupava a l’aparcament soterrani de la residència als nivells -2 i -3. Dos cotxes i dues motos van quedar cremats, tots aquests vehicles pertanyen al mateix propietari. Cinc persones van ser evacuades de l’edifici. Tres d’elles van ser examinats pel metge del SAMU , mentre que una senyora va ser evacuada a la clínica de ‘Saint Pierre’.

Encara al matí, els bombers no aconseguien accedir als soterranis sense aparells respiratoris. Després d’haver  controlat l’incendi, s’havien d’encarregar encara de l fum que s’havia acumulat als soterranis. La tasca que es presentava complicada ja que l’immoble Rive Gauce, també dona al Voral Vauban, un lloc molt freqüentat diumenge, i encare més ara que hi ha instal·lat el Mercat de Nadal.

a policia serà l’encarregada de dur a terme l’enquesta, que determinarà les causes d’aquest incendi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any