Cal més Compromís a Ontinyent

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els darrers quatre anys han estat temps de canvi, no només en les decisions polítiques, que han estat fonamentals. També en les relacions entre els socis de govern i la ciutadania, on les ontinyentines i els ontinyentins han pogut notar la diferència de tracte amb l’anterior desgovern del PP.

En primer lloc, Ontinyent necessita més #Compromís perquè sempre hem tingut clar que cal involucrar la ciutadania d’Ontinyent en l’elaboració d’estratègies socioeconòmiques de futur. Que és fonamental donar impuls als emprenedors i fer els estudis necessaris sobre empreses locals de tots els sectors, sobretot del sector tèxtil que és el que més ha patit els darrers anys la crisi i les retallades del PP a Madrid i a València. La promoció econòmica de la ciutat no es pot impulsar d’esquena a la ciutadania, i cal fomentar la participació per a poder contribuir a la construcció de l’Ontinyent que tots volem, i eixe nou futur l’hem de decidir entre tots.

En segon lloc, cal més #Compromís perquè tant els pressupostos com les ordenances de Compromís han estat continuistes i de trellat, apostant per mantenir el criteri econòmic de tota la legislatura amb la reducció del deute com a eix principal, però sense deixar mai de ser uns pressupostos equilibrats amb liquidacions positives, reducció de la despesa corrent i la congelació d’impostos i taxes. Gràcies a la feina feta per Compromís, la pressió fiscal per habitant a Ontinyent és de 412 euros; un 20% per sota de la mitjana del País Valencià i un 30% per sota de ciutats veïnes com Xàtiva.

En tercer lloc i cosa fonamental és la participació ciutadana, i a Ontinyent podem estar ben orgullosos del procés #Ontinyentparticipa gràcies al qual les actuacions a l’accés a l’IES l’Estació, el pati de l’EPA i l’habitatge del Carrer Trinitat, al Poliesportiu i el Passeig de Benarrai estan ja en marxa.

El procés #Ontinyentparticipa, pel qual s’han interessat més de trenta ciutats de tot l’Estat espanyol per a prendre’l com a model, ha suposat una de les accions més novedoses de les empreses des de Compromís per a la regeneració democràtica, entre les quals se’n troben altres com la creació i dinamització dels diversos consells sectorials. Amb Ontinyent Participa, per primera volta més de cnc mil persones han pogut dir quines obres volien que s’executaren a la seua ciutat .

Per a acabar, vull recordar que una demostració de la feina ben feta han estat el premis rebuts per les nostres regidories durant tota aquesta legislatura, tant el premi a la Ciutat Sostenible com el reconeixement com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, que lluny de fer-nos creure que ja està tot fet ens encoratja a seguir treballant per la nostra ciutat i pels nostres veïns.

Per tot açò i perquè el més important són les persones, cal més #Compromís a Ontinyent!!!!

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any