#EnsAgradaLaMusica, una campanya de micromecenatge per a un centre d’inclusió social

  • La sala de concerts Sarau08911 organitza un cicle de concerts per impulsar l'oci responsable

VilaWeb
Redacció
15.12.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La sala de concerts Sarau08911 de Badalona impulsa la campanya #ensagradalamusica, un cicle de concerts que proposa una modalitat d’oci responsable. A través d’aquesta campanya, Sarau08911 dóna suport a Xamfrà, un centre de música i teatre per a nens i joves del Raval.

Els concerts es faran cada divendres durant els mesos de gener i febrer. Hi actuaran Marc Parrot, Manos de Topo, Joan Colomo, Papá Topo, Joan Masdéu i Peter Loveday.

La campanya es proposa d’aconseguir els 10.000 col·laboradors que Xamfrà necessita per portar endavant el projecte. Per això, la campanya #ensagradalamusica promou el ‘teaming’, una modalitat de micromecenatge amb què per un euro el mes hom pot fer-se col·laborador de Xamfrà. Els joves que no poden pagar les quotes en són exempts.

Per al nou curs s’han matriculat més de tres-cents alumnes, i per això necessiten més col·laboradors. Enguany el centre –fundat per Ester Bonal– ha estat reconegut, per exemple, amb el premi Tatiana Sisquella, organitzat pel diari Ara; el premi d’actuació cívica de la Fundació Carulla; o el de pedagogia Marta Mata de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

Una versió del ‘Me gustas tú’, de Manu Chao

Una de les accions de la campanya #ensagradalamusica per recaptar col·laboradors és la versió del tema ‘Me gustas tú’ de Manu Chao, que n’ha cedit els drets. Amb lletra de Rafel Plana i arranjaments dels alumnes i professorat de Xamfrà, la versió del tema ha comptat amb la col·laboració d’Antoni Bassas i Marc Parrot.

Heus-ne ací el vídeo:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any