Tancament de la ‘Maison de l’emploi et de l’entreprise’ de Perpinyà

VilaWeb
Redacció
27.11.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La causa d’aquest tancament és la no renovació de la subvenció que rebia per part de l’Aglomeració Perpinyà- Mediterrani que el passat 21 de novembre,  va fer saber al Consell d’administració que no rebrien la subvenció de 100.000 €uros. l’aglomeració és clau per el funcionament d’aquesta estructura. Els 13 treballadors quedaran a l’atur.

Cal recordar que la majoria dels cercadors de feina estan concentrats a l’Aglomeració, que ha presentat recentment una nova estratègia que no aproven els  treballadors d’aquesta estructura, ja que pensen que és incoherent, en total unes 18.000 a l’any, eren ateses pels treballadors de la ‘Maison de l’emploi et de l’entreprise ‘, la majoria persones que busquen feina.

Els treballadors han rebut mostres de suport de funcionaris i batlles de tots els partits polítics. Aquests darrers, han escrit a Jean Marc Pujol, President de l’Aglomeració i batlle de Perpinyà, per mostrar la seua preocupació sobre aquest tancament, però Jean Marc Pujol, s’ha negat a parlar sobre aquest tema.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any