El Festival Zoom d’Igualada porta a competició telefilms d’arreu del món

  • S'hi presenten trenta-quatre produccions, entre llargmetratges, documentaris i websèries

VilaWeb
Redacció
28.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Enguany el festival de cinema per a televisió Festival Zoom d’Igualada és més internacional que mai. Per primera vegada, s’hi presenten films de tot el món. Hi ha, per exemple, produccions de Taiwan, Malàisia i Alemanya.

S’hi presenten trenta-quatre produccions que es podran veure fins diumenge en diversos espais d’Igualada, com ara el Teatre Municipal i el de l’Aurora. Són tota mena de films pensats per a televisió: llargmetratges, curtmetratges, documentaris i websèries. A la secció Zoom Docs es destaquen els documentaris ‘Ateneu, la porta de les idees’, dirigit per Daniel Serra i interpretat per Josep Maria Pou; i el ‘Retorn de la terra lliure’, que explica la història d’aquesta organització armada. En el Zoom Especial, s’hi podrà veure un capítol inèdit de la sèrie ‘El crac’ de TV3.

El festival Zoom fa parada a Barcelona

Enguany es destaca una novetat: l’organització de la primera mostra de pilots de ficció, que es fa avui a la Fàbrica Moritz de Barcelona, amb l’objectiu de donar relleu als nous creadors de la indústria audiovisual. S’hi podran veure quatre projectes seleccionats entre una vintena. Després de l’exhibició, un jurat format per creadors, productors i crítics valoraran els millors pilots.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any