Andreu Valor obre ronda de ‘Malgrat la pluja’ al teatre Micalet

  • Diumenge s'hi fa el recital de poesia musicada 'El vol del silenci'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ara fa un any que Andreu Valor va presentar les cançons del seu darrer treball, ‘Malgrat la pluja’ a Cocentaina, el seu poble. Avui a les 20.30 n’estrena ronda al teatre Micalet de València, el primer concert d’un bon reguitzell que el portaran a recórrer tot el país. Aquesta vegada, a més, les cançons es podran sentir en format de banda.

La crítica diu que ‘Malgrat de pluja’ és un disc de comiat, sobretot perquè és dedicat i va ser fet amb el guitarrista Eduardo ‘Tata’ Bates. Fusionant els estils propis de cada músic, el resultat és una nova sonoritat que enriqueix els treballs respectius.

‘Malgrat la pluja’ és el tercer disc de valor i compta amb un bon reguitzell de col·laboracions: Hugo Mas, membres del grup Rapsodes, Juli Mira i el glosador Mateu Xurí.

Diumenge al vespre es farà al teatre Micalet el recital poètic ‘El vol del silenci‘, de Manel Arcos. Aquest poemari és en realitat una compilació dels temes que es reciten setmanalment al programa de Ràdio Pego ‘Paraules en silenci‘. En aquest espai radiofònic conduït per Manel Arcos s’homenatgen i es recorden les obres principals de la literatura catalana. L’estructura de l’espectacle serà molt similar a la del programa de ràdio: diverses veus formades per poetes, rapsodes i rondallaires llegiran fragments del llibre mentre s’interpreta música en directe.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any