El govern espanyol veu en la proposta de llista unitària ‘un pas més en la deriva independentista de Mas’

  • Diu que 'continuarà vetllant' pel compliment de la legalitat i pels interessos dels catalans

VilaWeb
ACN
25.11.2014 - 22:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La proposta de llista unitària que el president de la Generalitat ha presentat a Barcelona és, segons el govern espanyol, ‘un pas més en la deriva independentista de Mas’. I afegeix: ‘La majoria dels catalans no l’acompanyen i cada vegada compta amb menys suport entre la societat catalana.’ Segons l’ACN, el govern de Rajoy diu que ‘continuarà vetllant pel compliment de la legalitat, la defensa dels drets de tots els espanyols i també els interessos i les preocupacions dels ciutadans de Catalunya’.

El govern espanyol diu que Catalunya ‘necessita un govern que es preocupi dels problemes de les persones, que fa temps que són desatesos, i no de les obsessions i interessos polítics del president Mas’.

Previsiblement, el president espanyol, Mariano Rajoy, n’oferirà una valoració avui, a la sessió de control del congrés espanyol.

Hi respondrà una pregunta del portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, un dels absents ahir en el discurs de Mas a Barcelona, que li demana sobre economia. També una altra de Rosa Díez sobre si els espanyols poden confiar en la seva paraula i encara una altra de Pedro Sánchez, sobre la gestió del seu govern.

El president espanyol visitarà Barcelona dissabte. Serà un acte oficial del Partit Popular de Catalunya, en què, segons el partit, s’adreçarà a tots els catalans i especialment als ‘milions de catalans’ que volen mantenir-se en el projecte comú de l’estat espanyol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any