Joaquim Gay de Montellà repetirà a la presidència de Foment del Treball

  • La candidatura, l'única que s'ha presentat, compta amb 276 avals i té el suport de més del 78% dels socis territorials

VilaWeb
ACN
24.11.2014 - 20:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’empresari Joaquim Gay de Montellà ha registrat avui la candidatura per optar a la reelecció com a president de Foment del Treball. La documentació entregada consta de 276 avals. Des de l’equip del president de Foment, càrrec que ocupa des del març del 2011, s’assegura que aquest nombre d’avals equivaldria en vots a més de dos terços del cens. També s’especifica que la candidatura ha obtingut el suport de més del 78% dels socis territorials i més del 65% de les organitzacions sectorials. Les eleccions a la presidència de Foment i a la junta directiva estan convocades en assemblea general per al pròxim 4 de desembre.

Aquest vespre la mesa ha proclamat la candidatura de Gay de Montellà, que és l’única que s’ha presentat als comicis. Així doncs, Gay de Montellà serà tornat a nomenar president de Foment un cop resolts els recursos que hi pugui haver.

De moment, el reglament estableix un termini de 24 hores per presentar-ne. Si n’hi ha cap, la mesa l’haurà de resoldre en les 24 hores posteriors a la presentació.

Cal recordar que Gay de Montellà ha acompanyat la candidatura amb 285 suports, xifra molt superior als 40 que marquen els estatuts per poder registrar la candidatura.

Eleccions a les vocalies de la junta directiva

En el cas de la junta directiva, un cop esgotat el termini de presentació de candidatures, sí que hi ha més candidats que vocalies a elegir, per la qual cosa s’efectuarà l’elecció en el marc de l’assemblea.

Per a les vocalies de la junta directiva, caldrà elegir vocals representants d’organitzacions sectorials (38); organitzacions territorials (23), i socis individuals (15).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any