Barcelona tornarà a tenir vols directes amb Atlanta l’estiu vinent

  • Delta Air Lines reprendrà el servei el juny del 2015 amb un vol diari per sentit

VilaWeb
ACN
24.11.2014 - 18:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Barcelona tornarà a estar connectada directament amb Atlanta l’estiu de l’any vinent a través d’un vol que oferirà la companyia Delta Air Lines des del juny. En concret, l’aerolínia enlairarà diàriament un Airbus A330-300 de 292 places des de Barcelona cap a Atlanta a tres quarts de dotze del migdia i un altre des de la ciutat nord-americana cap a la capital catalana a dos quarts de sis de la tarda. El vol s’ofereix a través d’una joint venture participada per Air France-KLM i Alitalia.

El vice-president sènior de Delta per a Europa, l’Orient Mitjà i l’Àfrica, Perry Cantarutti, ha subratllat que les xifres del World Travel & Tourism Council sostenen que la contribució directa de la indústria dels viatges i el turisme al PIB de l’Estat augmentarà un 1,8% anual fins al 2024.

En aquest sentit, Cantarutti ha expressat la satisfacció de la companyia per ‘contribuir a aquest creixement’ en seguir facilitant els viatges ‘de vacances i de negocis’ entre els EUA i l’Estat espanyol a través dels vols a Barcelona, Madrid i Màlaga.

L’Airbus ofereix places BusinessElite i Economy Comfort. Les primeres són seients-llit amb accés directe al passadís. Les segones disposen de 10,16 centímetres més per a les cames i un 50% més de reclinació de respatller en comparació amb els seients de l’Economy Class internacional, segons dades de la companyia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any