Últimes hores de votacions després del 9-N

  • Des del 10 de novembre, més de vint mil persones hi han participat

VilaWeb
Redacció
24.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui i demà són els últims dies que queden per participar al procés participatiu sobre la independència de Catalunya. Els qui no van votar diumenge 9 poden acudir a una de les set delegacions territorials de la Generalitat que hi ha repartides al Principat. I podran votar sense cap justificant i sense que calgui tenir un carnet d’identitat (DNI) on consti residència a Catalunya.

Des del 10 de novembre, més de vint mil persones han participat al procés participatiu, uns vots que s’afegeixen als dos milions tres-cents mil que es van dipositar el diumenge 9 de novembre.

Si bé en un primer moment el govern va anunciar que només podrien votar passat el 9-N els qui justifiquessin una causa de força major, més tard es va eliminar aquest requisit. D’aquesta manera, qualsevol que ahir no votés té temps de fer-ho fins el 25 de novembre. 

Durant aquests dies de votació no és necessari tenir un DNI on consti una residència a Catalunya. Els qui no en tinguin, poden participar-hi si aporten, a més del DNI, el volant o certificat d’empadronament en un municipi català.

Els catalans amb residència a l’estranger que no hagin votat en cap de les delegacions estrangeres poden fer-ho aquests quinze dies al Palau Robert de Barcelona. 

Les set delegacions territorials de la Generalitat són: 

Barcelona: Palau Robert (passeig de Gràcia, 107).

Manresa: Palau Firal (polígon els Dolors, s/n).

Girona: edifici de Santa Caterina (plaça de Pompeu Fabra, 1).

Tortosa: carrer de Montcada, 23.

Lleida: carrer de Lluís Complanys, 1.

Tarragona: carrer de Sant Francesc, 3.

Tremp: avinguda d’Espanya, núm. 12. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any