L’Ethical Fashion Fest, el primer festival de moda sostenible

  • L’Arts Santa Mònica acull la primera edició del certamen, que es fa avui i demà

VilaWeb
Redacció
22.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de trenta marques de moda i dissenyadors independents mostren al públic les seves propostes de moda sostenible. Es tracta de la BCN Ethical Fashion Fest, un certamen que reuneix a empreses, productors i compradors per difondre aquesta tendència a l’alça. El festival, on hi haurà desfilades, conferències i botigues efímeres, es farà avui i demà a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.

Cada vegada estem més preocupats per l’origen del mengem i del que comprem. Així doncs, també és normal voler saber d’on prové el que vestim, qui ho ha fet i amb quins materials i condicions. En aquesta direcció neix el corrent de la moda sostenible, consistent a aplicar criteris ètics i de sostenibilitat de les creacions.

L’esdeveniment d’avui, que vol difondre la tendència entre consumidors, està organitzat per l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona i compta amb el patrocini d’Organic Cotton Colours i la col·laboració de la marca Skunkfunk. Durant tots dos dies els visitants podran veure les desfilades i comprar els articles exposats. Demà es farà una sessió de networking i xerrades per conèixer més bé i entendre el que les etiquetes de la nostra roba expliquen.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any