Pere Pugès: ‘Trobarem la millor solució, encara que ara no ho sembli’

  • Vídeo de la presentació del llibre 'La revolució tranquil·la' a l'Espai VilaWeb amb Andreu Barnils i Pere Pugés

VilaWeb
Redacció
24.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘A l’Assemblea no ens toca dir als partits tu ets el bo i tu ets el dolent; a nosaltres ens toca mirar de trobar els punts d’acord perquè tinguem tota la força possible per a fer entendre al món que volem la independència. Trobarem la millor solució, encara que no ho sembli; m’hi jugo un sopar.’ Aquestes paraules de Pere Pugès són una petita mostra del debat que va suscitar la presentació del llibre ‘La revolució tranquil·la’, d’Andreu Barnils, que podeu veure sencera en el vídeo que trobareu en aquest article.

L’autor del llibre va explicar que allò que més li havia agradat de fer-lo havia estat parlar amb la gent de base de l’Assemblea, perquè no es tractava d’un llibre hagiogràfic, sinó un retrat d’un projecte col·lectiu. I, tot seguit, va incitar els assistents a obrir un debat que mirés cap al futur.

Inevitablement, la llista de les eleccions va esdevenir el punt central del debat. Com serà? Com ha de ser? És possible una sola llista? Pere Pugès va respondre a totes les preguntes com a responsable de relacions institucionals i polítiques de l’ANC. ‘Hem de buscar allò que ens uneix, no allò que ens separa’, va remarcar. I posà molt d’èmfasi en la necessitat d’una llista única i unitària. Va dir també que durant les setmanes vinents passarien coses que no s’havien vist fins ara i que el pressupost del 2015 en seria un indici.

Si voleu més informació sobre el llibre podeu llegir l’entrevista a Andreu Barnils. Si voleu comprar el llibre, ho podeu fer ací. I tot seguit teniu el vídeo complet de la presentació.


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any