Mobilització a Tuïr contra el tancament del centre de tria postal

  • Ahir dijous, els carters de Tuïr es van mobilitzar contra el tancament del centre de tria, previst pel pròxim més de juny. Per solidaritat, certs comerciants han tancat la seua botiga una part del matí ...>>
    Dv. 21 de novembre del 2014

VilaWeb
Redacció
21.11.2014 - 10:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El tancament del centre de tria postal tindrà repercussions sobre el treball dels 30 empleats de correus de Tuïr, ja que deixaran aquesta vila per treballar en altres comunes nord-catalanes . Aquestes noves comunes son quatre: Toluges, Ceret, Millars i Sant Genís de Fontanes. Tant els habitants de Tuïr com els seus 30 carters, tenen el convenciment que aquest fet significa la fi, a poc a poc, del servei públic de proximitat i per això ahir van dur a terme una jornada de protesta, secundada per alguns comerciants.

Però la direcció de La Poste manté un tot altre discursi assegura que: ‘el centre de tria actual és massa petit i vetust. Per això creu que aquesta reorganització , millorarà les condicions de treball i l’acollida dels usuaris. És a dir que, per ‘l’empresa’, no hi ha cap motiu per creure que aquest tancament és la fi d’una època.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any