Torna Itineràncies a Prats de Lluçanès

  • Els dies 15 i 16 de novembre a diferents espais del poble

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.11.2014 - 12:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El dissabte es podran veure actuacions amb alt contingut del Lluçanès: la música dels Narinan de Sant Feliu, una performance feta amb els avis i àvies del poble, l’estrena del Ferràlfon, instrument creat pel ferrer d’Alpens, Enric Pla, l’espectacle “Com a casa”, amb Ada Vilaró i el pianista de Perafita Josep Mª Cols.

El festival Itineràncies torna a Prats. Ho farà mostrant la col·laboració entre veïnes, veïns i artistes contemporanis, i posant cara a cara els espais populars, amb propostes artístiques.

Ada Vilaró, actriu i ballarina pradenca, organitza aquesta mostra d’art públic i escènic. Enguany, el festival començarà dissabte 15 a partir de quarts de cinc a la plaça. La batucada Narinan ens portara cap al passeig, on hi haurà una “performance” amb àvies i avis del poble, i la intervenció de la Coral Sant Jordi. Després, Enric Pla, ferrer d’Alpens, i Josep Mª Cols, pianista de Perafita, protagonitzaran una combinació sonora sorprenent. I Ada Vilaró i Josep Mª Cols. mostraran l’espectacle de dansa, poesia i música “Com a casa”.

El diumenge començarà matinal amb la companyia Fadunito. Des de les onze, pels carrers del mercat, es podrà veure “+75”, un espectacle itinerant que evidencia els problemes d’accessibilitat dels espais públics i el ritme frenètic de la nostra societat.

Al passeig hi haurà l’espectacle de dansa “Tangogràfic”, amb els ballarins Claudio Hoffman i Núria Brocart, i l’artista Sixto Cabiró. Aquesta performance fusiona l’art pictòric amb el tango i pretén representar poèticament el record del moviment dels ballarins en l’espai.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any