Participants catalans a la Marató de Nova York fan desfilar una urna engabiada

  • Durant tot el cap de setmana les estelades seran presents en tota mena d'actes relacionats amb la popular cursa novaiorquesa, que es fa diumenge

VilaWeb
Redacció
01.11.2014 - 16:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una comitiva catalana oficial ha passejat senyeres i estelades durant la Desfilada de les Nacions, un acte relacionat amb la la marató de Nova York, que se celebra diumenge. Com es pot veure en el vídeo que han preparat des de la delegació de l’ANC de Nova York, també s’ha fet desfilar una urna engabiada, en protesta per l’actitud del govern esoanyol, que impedeix als catalans exercir el dret de decidir.

La presència catalana a la desfilada és iniciativa de l’ANC dels EUA, el Catalan Institute of America i membres del col·lectiu Pluja d’Estelades, que també han organitzat una trobada de corredors amb banderes a Times Square.

Diumenge, dia de la marató, la idea és que hi hagi una ‘pluja d’estelades‘ al tram final de la cursa, tal com es fa des del 2012. Es tracta que els corredors onegin una estelada durant tota la cursa o bé que en recullin una dels voluntaris entre el públic que hi haurà poc abans del final perquè, a la línia d’arribada, es vegin tantes estelades com sigui possible.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any