La Usap visita Biarritz

  • Avui a les 17h15 a l'estadi Aguiléra, l'Usap s'enfrontarà a Biarritz en el partit corresponent a la 9ena jornada de ProD2 ...>>
    Ds. u de novembre del 2014

VilaWeb
Redacció
01.11.2014 - 11:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui dissabte,  nou duel basc -català entre dos equips que van baixar de categoria la passada temporada . Serà doncs la primera vegada que s’enfronten els dos equips en una categoria inferior al TOP 14.

Els catalans presenten un grup de 26 jugador format per: Enzo FORLETTA, Paulica ION, Giorgi MCHEDLISHVILI , Christophe DAVID, Roy GODFREY, Rudy CHERON, Jean-Philippe GENEVOIS, Romain TERRAIN, Loïc CHARLON, Guillaume VILACECA, Kirill KULEMIN, Rinus BOTHMA, Alasdair STROKOSCH, Karl CHATEAU, Jean-Pierre PEREZ, Dimitri BASILAIA, Tom ECOCHARD, Dewaldt DUVENAGE, Mathieu BELIE, Tommy ALLAN, Wandilé MJEKEVU, Jean-Bernard PUJOL, Nans DUCUING, David MARTY, Tommaso BENVENUTI, i Joffrey MICHEL.

Actualment l’equip català és segon a la classificació mentre que Biarritz ocupa la novena plaça. La Usap tindria de guanyar si vol consolidar -se en els llocs d’ascens.  Com sempre trobareu a USAP FM les entrevistes d’avantmatx d’aquest partit.

També podeu anar al Casal Jaume Primer de Perpinyà, per seguir la retransmissió del partit per la TV en gran pantalla, i en companyia d’altres socis seguidors de l’equip català. Bon ambient segur.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any