Un nou campament de gent de viatge desallotjat

  • Ahir divendres, la prefectura va decidir evacuar el campament de gent de viatge que hi havia al carrer Gourbault a prop de la caserna dels bombers a Perpinyà ...>>
    Ds. u de novembre del 2014

VilaWeb
Redacció
01.11.2014 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per tercera vegada en una setmana, ahir divendres la prefectura va ordenar el desallotjament d’un campament il·legal de gent del viatge que estava instal·lat al barri del Vernet de Perpinyà, al carrer Gourbault a prop de la caserna dels bombers. Segons la prefectura, el desallotjament s’ha fet en compliment d’un ordre judicial i ‘a causa de que les condicions d’higiene eren inacceptables’.

En total 46 policies, entre policia nacional, municipal i PAF, van ser les encarregades de dur a terme aquest desallotjament. També hi eren presents voluntaris de la Creu Roja francesa i bombers. Les 16 persones que vivien en aquest campament, van acceptar ser allotjades en una antiga zona de repòs de l’Aglomeració Perpinyà-Mediterrània .

Cal recordar que dilluns la prefectura va desallotjar, en una espectacular operació que va mobilitzar a 120 policies, entre CRS, policia nacional, gendarmes i policia municipal, dos campaments de caravanes de gent del viatge que s’havien instal·lat a Torremilla i a la ZAC Bel-Air.

 Dijous en un altre operació també va desallotjar un habitatge ocupat aprop del supermercat  E Leclerc Sud  de Perpinyà

Una pregunta queda pendent: On han d’anar allot-jar-se per tenir condicions saludables ? A cal veí, és la solució ?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any