Perpinya Basquet tindrà que començar de zero !

  • Aquesta vegada la justícia no ha donat la raó al club català enfront a la federació francesa de basquet, i tindrà que començar de zero, és a dir jugant en regional 1 ...>>
    Ds. u de novembre del 2014

VilaWeb
Redacció
01.11.2014 - 11:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malgrat que el club encara pot recórrer al Conseil d’Etat, Perpinyà basquet, equip campió de la lliga 2 en 2012 i 2014, semifinalista de la lliga femenina 2013, ha perdut el seu recurs davant el Tribunal Administratiu de Montpeller que ha confirmat el relegament a regional 1, fet per part de la federació francesa de basquet. Sembla el final d’una lluita entre la federació i el club català. Després dels remolins financers i molts rebots des de fa més d’un any, el club no ha aconseguit demostrar les garanties necessàries per a la seua supervivència.

Cal recordar que la Federació femenina de basquet va decidir que el club perpinyanès no podia disputar la lliga 1, dret que s’havia guanyat als terrenys de joc, guanyant la final a quatre per dos motius: per raons financeres i per la falta d’un centre de formació en el club.

Ara tindrem d’esperar de saber la decisió dels dirigents del club de si continuen amb la seua lluita o accepten aquest descens, que podria significar la fi del club.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any