El director de ‘Mondovino’, Jonathan Nossiter, al Most Festival

  • El festival internacional de cinema del vi de Vilafranca, que se celebrarà del 6 al 16 de novembre, preestrena el nou film de Nossiter, 'Natural Resistance'

VilaWeb
M.S.
01.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La quarta edició del Most, Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava de Vilafranca del Penedès, que organitza el Vinseum (Museu de les cultures del vi de Catalunya), té com a principal atractiu la presència del director Jonathan Nossiter, autor de ‘Mondovino’, que serà al festival per presentar un nou documental sobre el món del vi,  ‘Natural Resistance’, dedicat als vins d’agricultura biodinàmica i en general als vins naturals de territoris vinícoles d’Itàlia. 

Enguany seran distingits amb el Premi Most Josep Maria Pou, Isabel Coixet i Rosa Novell.

La Secció Collita 2014 destaca aquest any per la varietat de formats i gèneres, i inclou vint-i-dues cintes seleccionades a competició. Les pel·lícules aborden el món del vi des de perspectives molt diverses, que van des de tràilers de cine a la semi-ficció, música clàssica, dansa i animació. I la secció Gran Reserva comptarà amb les pel·lícules: ‘El amor es extraño’, d’Ira Sachs, ‘Zoran, mi sobrino bobo’ de Matteo Oleotto, ‘Diplomacia’, de Volker Schlöndorff, i clourà el festival ‘Rastres de Sàndal’ de Maria Ripoll. (Veure programació).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any