Condemnat el batlle de Sant Joan la Cella

  • El tribunal correccional de Perpinyà ha declarat al batlle de Sant Joan La Cella, Roland Noury, culpable de falsedat en document públic, per haver signat deliberacions del Consell Municipal sense que aquest s'hagués reunit ...>>
    Dv. 31 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
31.10.2014 - 12:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ha condemnat a Roland Noury a a vuit mesos de presó en suspens, 2000 €uros de multa, i quatre anys de prohibició dels drets cívics, civils i de família, per  falsedat en escriptura pública.

El batlle  de Sant Joan la Cella no ha comentat aquesta sentència, però ha anunciat que pren un temps de reflexió per decidir si  fa apel·lació, i disposa de 10 dies per apel·lar. Una vegada passats aquests 10 dies, si no fa apel·lació la sentencia serà definitiva i haurà de ser executada. La prefecte podrà llavors ordenar el cessament de Roland Noury, com a batlle privat dels seus drets cívics.

Cal recordar que, el passat mes de març, va ser reelegit per un quart mandat com a batlle.

Roland Noury va tornar a ser jutjat , el passat mes de setembre,per haver signat diverses deliberacions al juny de 2012, que mai havien estat presentades al Consell Municipal. En un primer judici , fet el mes de desembre del 2013,  havia estat declarat innocent, pel Tribunal Correccional de Perpinyà  d’haver signat processos verbals de dos consells municipals que mai no han tingut lloc, uns fets denunciats per una antiga adjunta al batlle, després d’haver perdut la seua delegació i la indemnització que anava amb aquesta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any