Les estrenes: Jaume Balagueró tanca la història de terror de ‘REC’ amb l’estrena de la quarta part als cinemes

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
31.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘REC4 Apocalipsis’, el film que tanca el cercle ‘REC’, va inaugurar el Festival de Cinema de Sitges d’enguany i ara Jaume Balagueró l’estrena als cinemes. Liam Neeson torna a la gran pantalla encarnant Matt Scudder a ‘Caminando entre las tumbas’, una història d’un ex-policia alcohòlic. L’altre film destacat de la setmana és ‘Serena’, un drama protagonitzat per Jennifer Lawrence i Bradley Cooper. Aquests compartiran cartellera amb dos films d’animació que s’estrenen en català: ‘Les aventures del petit fantasma’ i ‘Els Boxtrolls’.

> REC 4 Apocalipsis. Direcció: Jaume Balagueró. Intèrprets: Manuela Velasco, María Alfonsa Rosso; Héctor Colomé, Mariano Venancio, Ismael Fritschi. Gènere: Terror. Esbós: La periodista Àngela Vidal va entrar en un edifici de Barcelona infectat per virus que convertia les persones en zombis. Ara, sense que ningú sàpiga que és infectada, la noia aconsegueix sortir i és traslladada a un vell petrolier de màxima seguretat a unes quantes milles de la costa. (Vídeo).

> A walk among the tombstones (‘Caminando entre tumbas’). Direcció: Scott Frank. Intèrprets: Stephanie Andujar, Whitney Able, Marina Squerciati; Liam Neeson, Boyd Holbrook, Dan Stevens. Gènere: Acció. Esbós: Matthew Schudder és un ex-policia alcohòlic que, després de perdre la feina, treballa d’investigador privat sense llicència fent favors als seus amics. Film basat en el llibre de l’escriptor nord-americà Lawrence Block. (Vídeo).

> Serena. Direcció: Susanne Bier. Intèrprets: Jennifer Lawrence, Ana Ularu; Bradley Cooper, Toby Jones, Rhys Ifans. Gènere: Drama. Esbós: George i Serena són una parella que en plena Gran Depressió es desplaça a Carolina del Nord per fundar un imperi de la fusta. Però quan Serena descobreix que no pot tenir fills comença un procés de decadència que la portarà a odiar amb totes les forces el fill il·legítim del seu marit. (Vídeo).

> Les aventures del petit fantasma (‘Das kleine Gespenst‘). Direcció: Alain Gsponer. Intèrprets: Bettina Stucky, Emily Kusche; Uwe Ochsenknecht, Herbert Knaup, Stefan Merki. Gènere: Animació. Esbós: El Petit Fantasma viu sol en un castell i només surt després de mitjanit. La cosa canvia quan coneix un grup de nens que han fet una visita nocturna a casa seva. El rellotge que li fa de guia canvia d’hora i comença a sortir de dia. En català. (Vídeo).

> Els Boxtrolls (‘The Boxtrolls‘). Direcció: Graham Annable i Anthony Stacchi. Gènere: Animació. Esbós: Els Boxtrolls són unes peculiars criatures que viuen sota terra. Una nit es troben un nadó humà orfe, i decideixen de criar-lo com un més. Anys més tard, el noi pujarà a la superfície per descobrir una societat a la qual no s’adaptarà fàcilment. En català. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any