Visita del CSA a Ràdio Arrels

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.10.2014 - 11:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La delegació del CSA francès, encapçalada per Patrice Gelinet, un dels 9 “savis” del CSA, ha visitat Ràdio Arrels. Aquest desplaçament a iniciativa de la Federació regional de ràdios associatives s’ha centrat sobre la implicació de Ràdio Arrels en el territori i el seu treball sobre la memòria.

Els presidents de les federacions de ràdios locals del Llenguadoc Rossello i Migdia Pirineu, la secretaria general del Comité Tècnic de l’Audiovisual de Tolosa i Marcel Mateu, conseller general i regional han presenciat la reunió en els estudis d’Arrels.

El savi del CSA ha recalcat que Ràdio Arrels es la sola ràdio autoritzada a l’estat francès amb un programa realitzat a cent per cent en una llengua regional, el català,  i que manté un projecte singular legitim i adscrit dins les recomanacions de diversitat del CSA.

 NB: Donem les gràcies a Pere Manzanares president de l’Associació Arrels, per la noticia i les fotografies. Consegurament recordeu, lectores i lectors nostres, ens podeu enviar informacions (si fa no fa d e la mida habitual, i amb una fotografia relacionada, com a mínim… o sense)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any