Núvol estrena versió mòbil

  • El llançament coincideix amb la bona audiència activa a Twitter que situa Núvol entre els 10 primers digitals catalans

VilaWeb
Redacció
30.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des d’avui els lectors de Núvol ja poden consultar els continguts del digital de cultura a través d’una plataforma que s’adapta als telèfons mòbils i a les tauletes, facilitant-ne la lectura. Per accedir-hi només cal punxar sobre l’adreça www.nuvol.com i les notícies apareixeran a la pantalla del dispositiu mòbil amb una lletra més gran, al costat d’un menu desplegable que apareix a mà esquerra.

El nou disseny web -que augmenta la legibilitat de la lletra i facilita la navegació entre una secció i una altra- s’ha implementat per donar servei a una gran quantitat de lectors que accedeixen als continguts de Núvol a través de telèfons mòbils, tauletes o via enllaços procedents de Twitter –consultats a través del mòbil-.

Precisament el digital de cultura Núvol es troba entre les 10 capçaleres digitals catalanes més retuitejades i més mencionades a la plataforma social Twitter. Segons l’índex d’Audiència Activa, que mesura l’activitat que els mitjans generen a les xarxes socials, Núvol és l’únic mitjà no generalist present al Top10 d’Audiència. El diari digital Vilaweb n’ocupa la primera posició.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any