L’ANC i Òmnium posen a punt el final de campanya del 9-N

  • Faran una marató de trucades durant quatre dies · El dia 7 hi haurà l'acte final a Barcelona

VilaWeb
Redacció
30.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Falta una setmana i mitja per a la votació sobre la independència de Catalunya, i l’ANC i Òmnium ja tenen tota la maquinària engegada per a les accions finals de la campanya ‘Ara és l’hora‘. Avui a migdia en donaran tots els detalls, però ja se sap que preparen una marató per als dies previs al 9-N i un acte final, el dia 7 a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona. 

Una de les accions del final de campanya és la ‘Marató 9-N’, una crida a gran escala a la participació a través de multitud de trucades. La proposta és fer tres milions de trucades els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre ‘per garantir una participació superior a la prevista’. Amb la col·laboració de mitjans de comunicació nacionals, hi haurà una web des d’on es coordinarà tot l’operatiu amb l’objectiu que durant quatre dies ‘tothom truqui a tothom’. 

Durant aquestes setmanes voluntaris de ‘Ara és l’hora’ han fet centenars de milers de gigaenquestes, han penjat milers de cartells i pancartes, han tenyit de groc el país i han fet actes pertot arreu en defensa del 9-N i del sí-sí. Ara arrenca l’impuls final, en què també seran necessaris tots aquests voluntaris. Els responsables volen que la campanya arribi a totes les cases i pretenen fer-hi arribar la papereta de votació. Una altra acció per a fomentar la participació el 9-N serà la distribució de 500.000 exemplars d’un diari, que es repartirà el 4 de novembre a les principals àrees metropolitanes. 

L’acte final de campanya serà el 7 de novembre a l’avinguda de Maria Cristina de Barcelona a les vuit del vespre.


Informació relacionada: 

Guia per a votar el 9-N 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any