Rémi Casty elegit millor jugador francès internacional

  • La federació internacional de rugbi a XIII, ha elegit a Rémi Casty com a millor jugador internacional francès. Cal recordar que el jugador tornarà la pròxima temporada a defensar la samarreta dels Dragons Catalans .
    Dc 29 d'octubre del 2014.

VilaWeb
Redacció
29.10.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Rémi Casty  va ser elegit per un jurat format per 10 personalitats del món del rugbi a XIII, cinc per hemisferi, en una cerimònia a Brisbane. Cal recordar que el jugador va abandonar el club català a finals de la temporada 2013, per fitxar per l’equip australià Sydney Roosters de l’NRL, amb els quals ha jugat 12 partits. Els Dragons Catalans han arribat amb un acord amb el club australià, per que alliberin a l’antic capità, de l’any que encara li quedava de contracte amb ells, i tornarà a defensar la samarreta catalana a partir del 2015.

Per altre costat, en la mateixa festa, es va elegir com a jugador internacional de l’any a Sam Burgess, campió de la NRL aquesta temporada amb els South Sydney. Aquesta és la primera vegada que un jugador anglès rep aquest guardó, ja que quasi sempre el guanyava un jugador australià o de Nova zelanda.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any