Detinguts amb falses targetes bancàries

  • Dos camioners han estat interpel·lats a Perpinyà, per utilitzar falses targetes bancaries conegudes com a ' 'Yes Cards'(mai diuen no) que usaven per pagar els peatges de l'A9. La societat Total va depositar la denúncia, ja que les targetes falsificades pretenien ser d'aquesta companyia ...>>
    Dc. 29 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
29.10.2014 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquestes targetes fraudulentes, es pod(i)en adquirir al Pertús, venudes per els venedors ambulants coneguts com a ‘manteros’ i són utilitzades per pagar el peatge de les autopistes. El sistema és simple, els estafadors utilitzen una targeta tipus targeta bancària verge,  on hi programen una banda magnètica que enganya a la màquina del peatge, i la barrera s’obre sense que singuin abonats.

Aquest frau suposa unes pèrdues importants i, per això, per recuperar les seues pèrdues, les societats d’autopista es tornen contra les empreses com a Total que emeten targetes de pagament per als peatges. Per exemple l’any 2012 les pèrdues van ser d’un milió d’€uros, només pel que respecta a la targeta de la societat Total i la seua filial AS24. Per això aquesta empresa ha decidit sistemàticament denunciar a tots els defraudadors enxampats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any